Wie zijn wij?

Zonneprojecten specialist voor sociale huurwoningen

ZonSamen is specialist voor zonneprojecten voor sociale huurwoningen. Als landelijke energiecoöperatie voor de sociale huursector realiseert ZonSamen coöperatieve zonneprojecten voor sociale huurders. De coöperatie is opgericht vanuit een samenwerking tussen Stichting Wocozon en Energie Samen. Samen met woningcorporaties maakt ZonSamen het mogelijk voor sociale huurders om te kunnen profiteren van zonneprojecten op daken van woningcorporaties. Zo kan iedereen meedoen met de voordelen van schone en duurzame energie.

Logo Stichting Wocozon

Over Wocozon

Wocozon is een stichting die al 10 jaar lang zonnepanelen legt op sociale huurwoningen. Zo werken we samen aan een duurzame toekomst, en heeft de huurder een lagere energierekening.

Logo Energiesamen

Over Energie Samen

Energie Samen is de landelijke koepelcoöperatie en belangenorganisatie van duurzame energiecollectieven van burgers, boeren en/of lokale bedrijven. Energie Samen ondersteunt energiecoöperaties met belangenbehartiging, advies en diensten. Energie samen zet zich in voor lokaal eigendom van duurzame energieprojecten.